Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE vase, medium - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål
Bernadotte 10014923 https://www.georgjensen.com/da-dk/bolig/vaser-og-plantepotter/bernadotte-vase-medium---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10014923.html
DKK 819,00
Gave ved køb: Modtag en lille Bloom Botanica vase ved køb af boligtilbehør for 3000 DKK eller mere. Gælder kun designs til bolig, bar og bord og indtil 30.09.2024, eller så længe lager haves.
Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Borddækning bliver en helt anden disciplin, når du har det rigtige værktøj at arbejde med. Og den stilfulde Bernadotte-vase giver dig nye muligheder for at skabe fantastiske blomsterarrangementer.

Art Deco-periodens karakteristiske vertikale rifler spiller en hovedrolle i det klassiske Georg Jensen-design og sikrer et look, der er lige så smukt, som det er letgenkendeligt.

De første dele af den siden så berømte Bernadotte-kollektion så dagens lys helt tilbage i de sene 1930’ere, hvor chefdesigneren var den svenske prins Sigvard Bernadotte. Prinsen der endte med at revolutionere sølvindustrien blev siden en af Georg Jensens mest populære og elskede samarbejdspartnere.

Bernadotte-vasen er mesterligt udført i rustfrit stål. Overfladen er blevet håndpoleret for at sikre et fejlfrit look. Du kan vælge mellem en udgave i medium og en i large.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering