Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE hvidvinsglas, 6 stk. - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Krystalglas
Bernadotte 10019229 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/service/bernadotte-hvidvinsglas-6-stk.---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10019229.html
DKK 629,00
Gave ved køb: Modtag en lille Bloom Botanica vase ved køb af boligtilbehør for 3000 DKK eller mere. Gælder kun designs til bolig, bar og bord og indtil 30.09.2024, eller så længe lager haves.
Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Hvidvinsglassene giver et sofistikeret udtryk på bordet og vækker opsigt med deres riflede mønster i art deco-stil. De moderne glas genskaber Bernadotte kollektionens ikoniske riller i blyfrit krystalglas og serverer din hvidvin med tidløs elegance. Det enkle og eksklusive design er elegant i sig selv og i kombination med tallerkener og andre glas fra Bernadotte kollektionen.

Prins Sigvard Bernadotte var født ind i den svenske kongefamilie og var en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Han var anerkendt for sit nyskabende arbejde, som bragte vores produkter ind i en ny æra med fokus på rene linjer og funktionalitet. Bernadotte kollektionens moderne tilbehør til bordet er inspireret af hans ikoniske sølvdesign.

Hvidvinsglassene er fremstillet i blyfrit krystalglas. Der er seks glas i en pakke.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering